Samsung Galaxy Note II-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
15:35 - 2013-05-09
Skribent:
| Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
91

samsung-galaxy-note-2
När Samsung lanserade bjässen Galaxy Note i oktober 2011 så var det lite av en chansning från den sydkoreanska jätten. Ingen visste om en så stor telefon skulle locka köpare i några större mängder och till och med Samsung själva verkade snopna över hur väl den under kommande månader visade sig sälja.

Inspirerade av framgången med Note så följde de ett drygt år senare i september 2012 upp med Note II, och denne visade sig sälja ännu bättre. Samsung hade med dessa bjässar hittat en marknad som i praktiken var outforskad.

När vi på Swedroid recenserade Note II så konstaterade vi att den inte bara som sig bör var en värdig efterträdare till Note utan även var den vid tillfället bästa telefonen på marknaden, och vi belönade den således med vår officiella rekommendation.

En recension kan dock inte, hur uttömmande vi än försöker vara, mäta sig med den samlade erfarenheten som ni slutkunder och användare av telefonen kan bidraga med. Vi bollar därför över frågan till er som köpte er ett eget exemplar av Samsung Galaxy Note II:

Vilka är era synpunkter på telefonen? Har ni sprungit på buggar, egenheter och problem som vi missade i vår recension? Är ni som vi imponerade av batteritiden? Är telefonen helt enkelt för stor för dagligt bruk?

Kommentarerna törstar efter era åsikter – men bara om ni äger, har ägt eller har använt en Note II under en längre tid.