Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Samsung presenterar Galaxy A12 och Galaxy A02s

Postat:
17:49 - 2020-11-24
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Samsungs mobiler i budget- och mellansegmenten säljer bättre än företagets kostsamma flaggskepp. Galaxy A21s var exempelvis världens mest populära Androidmobil under årets tredje kvartal.
Utöver Motorola Moto E7 och Poco M3 har två andra nya telefoner presenterats under tisdagen: Galaxy A12 och Galaxy A02s. Vi börjar med A12 som har fått en 6,5-tumsskärm (HD+), ett icke specificerat åttakärnigt chipp, samt upp till 6GB RAM och 128GB lagring beroende på minneskonfiguration.

Telefonen stödjer minneskort upp till 1TB. Kunder får fyra bakre kameror: en 48MP huvudkamera, en 5MP supervidvinkelkamera, samt två 2MP-kameror. Fingeravtrycksläsaren sitter längs sidan och allt drivs av ett 5000mAh-batteri.

Samsung Galaxy A02s erbjuder också en 6,5-tumspanel med HD+-upplösning. Arbetsminnet och utrymmet ligger den här gången på endast 3GB respektive 32GB. Fotografier och videor fångas främst med en 13MP-kamera.

Samsung har även satt dit de dubbla 2MP-sensorer på bakstycket som tillverkare börjat använda i budgetsegmentet, för det både låter bra och ser bra ut med multipla bakre kameror. Även Galaxy A02s har ett 5000mAh-batteri, med 15W laddning.

Galaxy A12 blir tillgänglig i januari. Upplagan med 64GB lagring har ett pris på 179 euro, vilket är knapert jämfört med Poco M3 som erbjuder dubbla lagringen för ett lägre pris. Galaxy A02s släpps först i februari och har ett rekommenderat cirkapris på 150 euro.

Mest kommenterat

 1. Apple höll Imessage från Android för att skydda sin inhägnade trädgård
 2. Hur skickar du främst meddelanden med din smartphone?
 3. Samsung TV Plus kommer till Norden
 4. Sonys aptitretare inför evenemanget nästa vecka
 5. Nokia introducerar X20 och X10 med tre års uppdateringar
 6. Sista uppdateringen av Google Play Music gömmer appen

Mest läst

 1. Apple höll Imessage från Android för att skydda sin inhägnade trädgård
 2. Google-experiment visar vad som finns rakt på andra sidan jorden
 3. Samsung TV Plus kommer till Norden
 4. Hur skickar du främst meddelanden med din smartphone?
 5. Renderade bilder påstås visa Googles smartklocka
 6. Swedroids fyndtipsfredag (v14)

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Androidversion har din telefon?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om