Prototyp av Motorola Moto X+1 fångad på bild?

Postat:
19:31 - 2014-07-25
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
34

Tiden går fort och om en vecka är det exakt ett år sedan Motorola presenterade sin toppmodell Moto X. Med andra ord börjar det bli dags för den uppföljare som figurerat i rykten och då kallats Moto X+1.

Bilderna i artikeln sägs föreställa en ”nästan färdig” prototyp av enheten. Silverfärgade randen kring skärmen är enligt utsago tillverkad av aluminium. Ryktet menar vidare att skärmen är 5,1 tum stor, med Full HD-upplösning.

Andra obekräftade rapporter berättar att Moto X+1 har 32GB lagring, 2GB RAM, chippet Snapdragon 800, 12MP/5MP-kameror, samt ett 2900mAh-batteri. En ovanlig aspekt med ursprungliga Moto X är att telefonen undvek specifikationsracet förra året och försökte sticka ut på andra vis.

Om hårdvaruuppgifterna ovan stämmer vill inte Motorola vinna kunder genom råstyrka den här gången heller, då det är ungefär samma specifikationer som för förra höstens flaggskepp. Vi får sannolikt höra om telefonen direkt från Motorola inom kort.

motorola-moto-x+1-rykte-3 motorola-moto-x+1-rykte-4 motorola-moto-x+1-rykte-5 motorola-moto-x+1-rykte-7 motorola-moto-x+1-rykte-6