Nyheter

Fyndtips: vecka 39

Hur många mejl har du i din inkorg?

28 september | 36 kommentarer
Vi hanterar vår e-post på olika vis. Vissa strävar efter kontroll och struktur och en så kallad "inbox zero", en tom inkorg, medan andra har en m...

Google Pixel plockar marknadsandelar från Apple i Japan

Postat:
09:24 - 29 september
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
4

Google må bara ha en marknadsandel på fyra procent på hemmaplan men det går bättre för sökjättens smartphones i Japan. Pixel-serien har åtnjutit en sexfaldig försäljningsökning i Japan, vilket har givit Google en marknadsandel på 12 procent i världens tredje största ekonomi under årets andra kvartal.

Läs vidare: "Google Pixel plockar marknadsandelar från Apple i Japan"

Google Messages slopar sidomenyn

Postat:
08:58 - 29 september
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
2

Googles meddelandeapp Messages, som skickar moderna RCS mellan Androidtelefoner och förlegade SMS till Iphones, har gjort sig av med sidomenyn. Istället för knappen med de tre horisontella strecken högst upp i vänstra hörnet som användes för att öppna menyn tillsammans med sidosvep, visas nu en Google-logga som inte är en knapp och är där för syns skull.

Läs vidare: "Google Messages slopar sidomenyn"

Fitbit introducerar funktionsrika aktivitetsarmbandet Charge 6

Postat:
18:29 - 28 september
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
11

Aktivitetsarmbanden, en gång i tiden årets julklapp, lever än. Google-ägda Fitbit har idag introducerat Charge 6 som erbjuder mycket på pappret. Enligt Fitbit har nya modellen företagets bästa och mest exakta pulsmätare hittills med en upp till 60 procent mer precis mätning än föregångarna.

Läs vidare: "Fitbit introducerar funktionsrika aktivitetsarmbandet Charge 6"

Sida 2 av 1666