Nyheter

Fyndtips: vecka 16

Hur mycket tittar du på Youtube om dagen i snitt?

17 april | 19 kommentarer
Youtube har för vissa blivit den mest använda strömningstjänsten för video. Mängden material på Youtube är förstås större än på alla andr...

Youtube tar tuffare tag mot tredjepartsappar som blockerar reklam

Postat:
10:54 - 16 april
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
24

Efter att ha vidtagit åtgärder mot annonsblockerare i höstas har Google nu tagit tuffare tag mot tredjepartsappar som bryter mot Youtubes användarvillkor genom att visa videor utan reklam. Google skriver att de som använder tredjepartsappar kan uppleva problem med buffrande eller få fram felmeddelanden.

Läs vidare: "Youtube tar tuffare tag mot tredjepartsappar som blockerar reklam"

De här Samsung-enheterna får One UI 6.1 och Galaxy AI i maj

Postat:
18:13 - 12 april
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
2

Om ett inlägg i Samsungs sydkoreanska forum är att lita på kommer nästa vågen av Galaxy-enheter få One UI 6.1 och Galaxy AI i maj. Enheterna som ska få senaste versionen av Samsungs gränssnitt tidigt nästa månad är specifikt Galaxy S22, Galaxy S22 Plus, Galaxy S22 Ultra, Galaxy Fold 4, Galaxy Flip 4, samt Galaxy Tab S8-serien.

Läs vidare: "De här Samsung-enheterna får One UI 6.1 och Galaxy AI i maj"

Swedroids fyndtipsfredag (v15)

Postat:
14:26 - 12 april
Skribent:
| Fyndtips
Kommentarer:

I väntan på att de större vårkampanjerna skall dra igång kan vi konstatera att återförsäljarna ännu är lite avvaktande. Den här veckan är utbudet av kampanjvaror relativt likt föregående, men i vanlig ordning finns det fynd att göra. Till kampanjvaror som sticker ut i veckans upplaga hör bland annat Philips OLED 808-serie, som enligt Prisjakt är nere på årslägsta nivåer.

Läs vidare: "Swedroids fyndtipsfredag (v15)"

Sida 3 av 1743