Sony Xperia Z-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
10:37 - 2013-03-27
Skribent:
| Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
154

sony-xperia-z-artikelbild
Sonys senaste flaggskepp i androidvärlden, Xperia Z, har nu funnits på de svenska butikshyllorna sedan början av mars månad. Vi vet att många av Swedroids besökare slog till och köpte sitt eget exemplar så snabbt de bara kunde, och vi har vidare sett ett stort intresse för telefonen på vårt forum.

När vi på Swedroid testade telefonen så var vi mycket nöjda; det mesta var helt enkelt precis så bra som vi hade hoppats. Telefonen är snabb, skärmen är med undantag av begränsade betraktningsvinklar fullkomligt fantastisk och designen tilltalar därtill de allra flesta.

Hur noggranna vi än försöker vara i våra recensioner så kan vi dock aldrig täcka upp alla vinklar; vi kan inte hitta alla små egenheter, dolda bonusar, brister och buggar som ni som faktiskt äger och använder telefonen tillsammans kan.

Vi bollar nu därför över frågan till er: Hur upplever ni som har köpt er ett eget exemplar av Sony Xperia Z att telefonen fungerar? Vad missade vi i vår recension? Vad är telefonens största styrkor, vilka är begränsningarna? Vad skulle ni vilja ändra på, om något? Vilken färg valde ni?

Kommentarsfältet törstar efter er feedback – men bara om ni äger, har ägt eller har använt en Xperia Z flitigt.