Vilka Androidappar tycker du är värda att tipsa om? [Undersökning]

Postat:
16:08 - 2015-07-21
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
149

Androids ekosystem blomstrar vilket innebär att det finns över en miljon appar för plattformen. Milstolpen nåddes redan för två år sedan och inofficiella källor menar att Play Store idag innehåller drygt 1,6 miljoner titlar. Ett operativsystem för mobiler är egentligen inte bättre än dess applikationer idag, då att kunna utöka funktionaliteten genom appar och tjänster blivit ett måste.

Android har klassiker som hängt med länge och blivit populära i olika kategorier som QuickPic för bilder, Wikipedia som uppslagsverk, SwiftKey som tangentbord, WhatsApp som SMS-ersättare, SoundHound och Shazam för musikigenkänning, Nova Launcher som hemskärmsersättare, och så vidare.

Vi undrar nu vilka appar du tycker är värda att tipsa om? För nya användare, eller kanske även för inbitna Androidrävar? Vill du lyfta fram synkroniseringstjänster som Pushbullet eller avancerade och Androidspecifika verktyg som Tasker?

Har du hittat en ny launcher eller något finurligt systemverktyg du tycker förtjänar mer uppmärksamhet? Tipsen behöver inte vara ovanliga – allt välkomnas och i bästa fall går det att göra fynd i tråden.