Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Vilka specifikationer vill du se i ASUS ROG Phone 3? [Tävling]

Postat:
14:00 - 2020-07-09
Skribent:
Eric N
Kommentarer:
ASUS kommer att presentera tredje generationen ROG Phone vid ett event i Taipei, Taiwan under onsdagen 22/7. I en upptakt till presentationen arrangerar ASUS tillsammans med Swedroid en tävling med en ROG Phone 3 i potten.
ROG Phone var först i världen med att introducera en AMOLED-panel med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz bland smartphones. Tillsammans med OLED-teknikens låga latens, kontrastomfång och den höga uppdateringsfrekvensen erbjöds en spelupplevelse utöver det vanliga. Enheten var också först med ultraljudbaserade sensorer – airtriggers – som låter spelaren använda två zoner på ovansidan av enheten vid liggande läge som L- och R-triggers.

Uppföljaren ROG Phone II var i sin tur först med att skruva upp AMOLED-frekvensen till 120 Hz och erbjöd samtidigt en överklockad variant av Qualcomms vid tillfället rappaste chipp – Snapdragon 855+ – som i kombination med aktiv kylning öppnade för långa spelsessioner utan risk för prestandadippar till följd av thermal throttling.

Nu undrar vi vad ni tror att ROG Phone 3 kommer att bli först med att introducera och vad ni helst ser för specifikationer; exempelvis mängden RAM eller utrymme, antalet kameror, chipp, batterikapacitet, display, uppdateringsfrekvens, ljudegenskaper, pris samt spelfunktioner och tillbehör m.m.

Den beskrivning som stämmer bäst överens med telefonens slutgiltiga specifikationer, eller som är mest originell och påhittig, kommer att utses till det vinnande bidraget. Ingen gissning är för liten eller för detaljerad. Du får gissa hur mycket du vill. Utmana gärna varandras gissningar, diskutera och uppdatera ditt eget bidrag i takt som mer information släpps.

Delta i chansen om att vinna ASUS ROG Phone 3:

 1. Beskriv vilka specifikationer eller design du vill se i ASUS Rog Phone 3 via antigen text eller bild i tävlingstråden i forumet.
 2. Besök ROG Phone 3s eventsida och lägg in en påminnelse (valfritt)
 3. Följ ASUS sociala kanaler för den senaste informationen (valfritt)

Det bästa bidraget utses av ASUS Sverige och väljs ut på lanseringsdagen (22/7). Vinnaren kommer att kontaktas genom forumet senast dagen därpå (23/7).

Fullständiga tävlingsvillkor

1. För att delta i tävlingen behöver du skapa ett användarkonto på Swedroid Forum och ta del av samt acceptera medlemsvillkorenpersonuppgiftspolicyn där det framgår hur dina uppgifter hanteras.

De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med registrering/insändande av tävlingsbidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare kommer användarnamn att publiceras på sajten.

Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter, att vi tar bort dina uppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss.

2. Genom att godkänna dessa allmänna tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgiftsbehandling.

3. Ansvarig för tävlingen är:

Swedroid, Hedvig Möllers gata 12, 223 55 Lund

4. För att delta måste du vara bosatt i Sverige och acceptera villkoren för tävlingen. Deltagare under 18 år behöver ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.

5. Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende tävlingsbidraget till Swedroid, vilket medför att samtliga av dina rättigheter till bidraget upphör, och att Swedroid får använda bidraget utan begränsning i tid, och på valfritt sätt inom Swedroids normala verksamhet och i enlighet med svensk lag samt god sed.

6. Om inget annat anges utses vinnande bidrag av en jury bestående av redaktionen. Det är inte möjligt att överklaga juryns beslut och juryn behöver ej motivera varför ett bidrag utsetts till vinnare oavsett jury.

7. Vinsten är personlig och det är ej möjligt att överlåta den till en annan person.

8. Vinnaren kommer att bli informerad i den kanal där tävlingen äger rum; i forumet genom ett forummeddelande/PM och i de fall ett formulär används genom e-post.

9. Redaktionen på Swedroid eller anhöriga till redaktionsmedlemmar samt moderatorer får ej delta i tävlingen.

10. Swedroid tar ej ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade. Ej heller tar Swedroid ansvar för potentiella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka antingen anmälan eller slutresultatet av tävlingar på Swedroid.se.

 

[ASUS ROG Phone 3 i Swedroid forum]

Tävlingen arrangeras i samarbete med ASUS Sverige.

Mest kommenterat

 1. Vilket system kör din surfplatta?
 2. Skärmdumpar visar Windows 11 [Off topic]
 3. Huawei får inte delta i utbyggnaden av Sveriges 5G-nät
 4. Så här kan du förbättra integriteten för ditt Google-konto
 5. Idag är det svensk säljstart för OnePlus Nord CE 5G
 6. TicWatch E3 erbjuder Snapdragon Wear 4100 för 210 euro

Mest läst

 1. Skärmdumpar visar Windows 11
 2. Så här kan du förbättra integriteten för ditt Google-konto
 3. Spotify släpper Clubhouse-utmanaren Greenroom
 4. Vilket system kör din surfplatta?
 5. TicWatch E3 erbjuder Snapdragon Wear 4100 för 210 euro
 6. Idag är det svensk säljstart för OnePlus Nord CE 5G

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilket system kör din surfplatta?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om