Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Zombie Gunship släppt till Android [Speltips]

Postat:
22:56 - 2013-09-23
Skribent:
Björn E
Kommentarer:
Även om Android inte längre helt ignoreras av speltillverkare så är det ingen tvekan om att IOS fortfarande har många bra spel som vi gärna skulle vilja se släppta även på vår plattform. Nu är det dags för ett av de äldre spelen att flyga över till Android och låta oss skjuta på Zombies (vad annars?). Javisst, efter två års väntan är Zombie Gunship nu äntligen släppt även för Android.
Premissen för Zombie Gunship är ganska enkel. Du sitter i en Hercules AC-130 och ska skydda civila som försöker att fly från zombies till en bunker. Till din hjälp har du tre vapen, varav endast den första 25 mm Gatling Gun är upplåst från början. Varje vapen har en egen zoom-nivå och för att få en total översikt måste du zooma ut helt till ett läge där du inte kan skjuta något vapen. Det känns också väldigt tillfredsställande att skjuta mot zombies och varje vapen har sin egen tjusning, särskilt när de blivit uppgraderade

Grafiken i spelet är ”realistiskt” i den meningen att den ger dig en känsla av att sitta i ett plan och titta genom natt-visions-glasögon. Man har också sparat på ljudet och inte slängt på onödig musik utan nöjt sig med brummandet från flyplanet samt sporadiska radioanrop.

zombie_2

zombie_1 zombie_4
zombie_3 zombie_5

Spelet kostar 7 Kr och allt som finns i spelet kan låsas upp med mynt du tjänare på att skjuta ner Zombies. För den som är otålig går det även att köpa mynt för riktiga pengar.

ZombieGunship stödjer Google Play och låter dig jämföra dina poäng med kompisar. Spelet stödjer Android 2.3.3 och uppåt och är kompatibelt med många enheter. Medelbetyget när vi skriver detta ligger strax över 4 stjärnor och det som folk främst klagar på är att det inte är optimerat än och kan bli segt efter ett tag, något vi också märkte på en Nexus 7 2013.

Trots 2 år på nacken sen IOS-versionen släpptes så är Zombie Gunship fortfarande kul att spela. Det kräver en hel del planering och strategi när det gäller att växla mellan de olika vapnen och vyerna och bedöma var man ska attackera zombies och dör för många civila eller zombies lyckas ta sig in i bunkern så är det slut. Beroende på hur duktig du är tar inte varje spelomgång allt för många minuter och det passar bra för att spela på tåget eller bussen. Det passar definitivt bäst på en surfplatta även om det går bra att spela även på en mindre telefonskärm.

Mest kommenterat

 1. Skärmdumpar visar Windows 11 [Off topic]
 2. Rykte: Samsung Galaxy S22 och Galaxy S22 Plus har plastbakstycken
 3. Microsoft slutar stödja Windows 10 hösten 2025 [Off topic]
 4. Så här kan du förbättra integriteten för ditt Google-konto
 5. Nya designen för ”mina appar” i Play Store nu allmänt tillgänglig
 6. Spotify släpper Clubhouse-utmanaren Greenroom

Mest läst

 1. Betalar du för mer Google-lagring?
 2. Rykte: Samsung Galaxy S22 och Galaxy S22 Plus har plastbakstycken
 3. Skärmdumpar visar Windows 11
 4. Så här kan du förbättra integriteten för ditt Google-konto
 5. Så här mycket inverkar Xiaomis 200W-laddning på batteriets livslängd
 6. Google tillkännager sex nya Androidfunktioner som släpps i sommar

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilket system kör din surfplatta?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om