Äger du en tablet? [Undersökning]

Postat:
10:51 - 2013-06-17
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
150

Den enhetstyp som är närmast besläktad med smartphones borde vara surfplattor. Plattan ligger i sin tur närmast netbooks, som har mest gemensamt med laptops, som avslutningsvis härstammar från stationära datorer. Surfplattan ligger alltså någonstans i gränslandet mellan smartphone och bärbar dator.

En smartphone kan göra det mesta en tablet kan (och ibland till och med mer), men plattornas styrka ligger i den ökade skärmarealen. Åsikterna om surfplattan som enhetstyp går fortfarande isär. För vissa användare är en tablet ett ovärderligt och smidigt verktyg som till och med kan ersätta laptops, medan andra anser att de inte har någon användning av en surfplatta.

De flesta i Sverige har någon form av smartphone idag men hur många har anammat surfplattan? Det kan inte undersökningen nedan ge svar på, men förhoppningsvis kan den berätta hur fördelningen ser ut i Swedroids community. Har de flesta en surfplatta eller används tablets av en minoritet? Vad tycker ni om surfplattor? Ordet är precis som alltid fritt.

Äger du en surfplatta?

Loading ... Loading ...