Battleheart Legacy släppt till Android

Postat:
18:02 - 2014-10-31
Skribent:
| Björn E
Kommentarer:
5

När Mika Mobile 2012 valde att sluta stödja Android blev det en stor uppståndelse. Många ville dra slutsatser om hur det var att vara utvecklare för Android men i grunden handlade det om att företaget redan hade flera hits för IOS och som ett två-manna team inte ansåg att man hade möjlighet att lägga ner tillräckligt med tid för Android då man inte drog in tillräckligt med pengar därifrån.

Många användare blev dock missnöjda då det innebar att de slutade att släppa uppgraderingar till Battleheart och Zombieville USA, två spel som användarna betalat för då Mika Mobile har valt att inte gå ner sig i IAP-träsket.

bhl2

Relativt överraskande har nu företaget släppt Battleheart Legacy och alltså återigen gett sig på Android-marknaden.  Spelet är ett rollspel för en spelare och har precis som tidigare titlar inga In-app-purchases, d v s du betalar för spelet och behöver inte oroa dig för att spelet är obalanserat för att gå dig att köpa saker inuti spelet. Priset för spelet är 36 kronor.

bhl3

Efter lite initiala problem med en felaktig fil så är spelet nu släppt och verkar fungera till många enheter, både telefoner och surfplattor. Grafiken ser ”gullig” ut och initiala betyg verkar positiva.

Om du har haft möjlighet att testa det berätta gärna vad du tycker i kommentarerna.