DroidCon Stockholm 2015 – tävla och vinn biljetter

Postat:
23:53 - 2015-08-11
Skribent:
| Hugo
Kommentarer:
27

I september slår årets upplaga av utvecklarkonferensen DroidCon Stockholm upp dörrarna, och som vanligt vill vi på Swedroid ge er läsare möjligheten att vinna biljetter till evemanget.

Årets upplaga pågår i två dagar och hålls i Debaser Medis lokaler på Medborgarplatsen 8 i Stockholm, och dörrarna slår upp klockan 08:30 den tredje september. Antalet biljetter är i vanlig ordning begränsat och kan köpas här för 3 125 kronor stycket.

Bland årets talare finner vi bland andra Dmitry Avchukhov samt Sergio Cucinella från Truecaller som talar om produktanalys, Tim Messerschmidt från PayPal som talar om Google Pay och Elizabeth Mezias från Flyp som talar om wearables, levande bakgrundsbilder samt widgetar. Mer information om årets event och alla talare finns att läsa här.

För er som inte har möjlighet att köpa biljetter arrangerar vi på Swedroid tillsammans med DroidCon en tävling där 20 biljetter tävlas ut till Swedroids läsare, en fördubbling jämfört med fjolårets 10 fribiljetter.

För att deltaga och tävla om en av dessa 20 biljetter klickar ni här och fyller i formuläret. Tävlingen startar omedelbart och pågår till den 24/8 2015. De 20 vinnarna kontaktas strax därefter.

Lycka till!