Fotografier som påstås visa Google Pixel 8a

Postat:
20:34 - 2023-09-21
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
1

Ett för oss okänt internetkonto har publicerat fotografier som påstås visa kommande telefonen Google Pixel 8a. Mobilen i bilderna har två kameror på bakstycket inuti det avlånga kamerafältet som blivit kännetecknande för Pixel-serien.

Sidorna och kamerafältet har en färg som kompletterar den ljusblåa baksidan. Hörnen är mycket mer rundade än i föregångaren Pixel 7a. Bilden på enhetens framsida visar förhållandevis tjocka ramar kring skärmen, vilket dock inte är ovanligt i prisklassen.

En telefon som förmodades vara Pixel 8a dök upp i ett benchmarkresultat i slutet av augusti. Att det redan förekommit läckor skulle kunna innebära att Google planerar att minska tidsglappet mellan flaggskeppen och A-serien – eller så har ryktena helt enkelt börjat ovanligt tidigt den här gången.

Pixel 7a introducerades i början av maj, cirka sju månader efter Pixel 7 och Pixel 7 Pro. Google gjorde sin smartphonedebut på svenska marknaden i höstas. Att Google kommer fortsätta släppa sina telefoner här fanns inga tvivel kring och det har även bekräftats av operatörer likt Comviq.