God jul önskar Swedroid

Postat:
05:48 - 2019-12-24
Skribent:
| Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
21

Idag infaller julafton och med detta vill redaktionen ta tillfället i akt och önska samtliga läsare såväl som forummedlemmar en riktigt god och fröjdefull jul.

Enligt Handelns Utredningsinstitut (HUI) väntas årets julklapp bli den så kallade mobillådan. För att undersöka huruvida det finns en uns av sanning i detta påstående har vi nedan lagt in en undersökning där vi ställer er läsare frågan om ni tagit emot eller givit bort någon mobillåda.

Motivering
2019 var året då allt fler svenskar började ifrågasätta hur och hur mycket vi använder mobiltelefonen i vår vardag. Årets julklapp – mobillådan – är en låda där telefonen kan läggas undan för att vi lättare ska kunna hitta balansen mellan uppkoppling och skärmfrihet.

Mobilen har under det senaste decenniet gett upphov till den kanske snabbaste beteendeförändringen i människans historia. Många funktioner har på ett positivt sätt revolutionerat vardagen, men de svenska konsumenterna har nu på allvar börjat reflektera över vad som händer med vår sömn, våra relationer, vår koncentration och vår psykiska hälsa när mobilen har fått en dragningskraft som ständigt pockar på.

HUI Research

Under juldagen startar startar som brukligt årets mellandagsrea. För den som vill ha tips på teknikfynd finns en forumtråd tillägnad mellandagsrean här. Prisjakt har även de en sida tillägnad mellandagsrean.

Återigen önskar vi er alla en riktigt god jul, och för er som inte firar jul av allehanda skäl önskar vi en alldeles förträffligt trevlig avrundning av 2019.

Är "mobillådan" verkligen årets julklapp?

  • Nepp, inte en chans! (70%, 645 röster)
  • Nja. Tanken är dock god. (28%, 257 röster)
  • Javisst är den det! (3%, 26 röster)

Antal som röstat: 928

Loading ... Loading ...