Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Google belönar utvalda användare med Nest Mini

Postat:
07:22 - 2019-12-14
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
Ett flertal Swedroidmedlemmar rapporterar att Google inlett en kampanj som belönar utvalda användare med den smarta högtalaren Google Nest Mini. Användarna får ett mail innehållandes en länk som gör det möjligt att kostnadsfritt beställa en Nest Mini via Google-butiken.
Till de utvalda hör enligt villkoren för kampanjen användare som innehar en aktiv enskild prenumeration, studentprenumeration eller familjeprenumeration på YouTube Premium, Music Premium eller Play Music, med förbehållning för att prenumerationen påbörjades allra senast den 4 december i år. GSuite-användare omfattas ej av kampanjen.

Endast för användare som är betalmedlemmar med enskild prenumeration, studentprenumeration eller familjeprenumeration, som omfattar den ansvariga för hushållet och beroende personer, på YouTube Premium, YouTube Music Premium eller Google Play Musik den 4 december 2019.

Användarna måste vara återkommande eller aktiva medlemmar och får inte ha ett medlemskap som är pausat. Varje kampanjkod är giltig för inlösen av 1 Google Nest Mini. Först till kvarn som gäller, i mån av tillgänglighet. Google förbehåller sig rätten att ändra de här villkoren vid behov.

Erbjudandet måste lösas in före 08.59 CET 24 januari 2020, annars upphör det att gälla.

–Google

I ämnesraden skriver Google ”Här är din Google Nest Mini” och avsändaren är YouTube. Observera att länken med kampanjkoden endast är giltig för en beställning och går ej att dela med andra användare.

Nest Mini som lanserades tillsammans med Pixel 4-telefonerna i oktober kostar för närvarande 649 kr. I jämförelse med föregångaren Home Mini erbjuder Nest Mini bland annat djupare bas och ett fylligare ljud samt är utrustad med ett väggfäste som gör det enklare att placera enheten.

[Specifikationer Nest Mini]

[Via Swedroidforumet]  

Mest kommenterat

 1. Använder du smartklocka eller aktivitetsarmband?
 2. Realme lanserar GT med Snapdragon 888 och 12GB RAM
 3. Fler tecken på Wear OS-klocka från Samsung
 4. Snapdragon Sound vill erbjuda bättre ljud för hörlurar
 5. Xiaomi introducerar Redmi Note 10 Pro
 6. Pixel-telefoner kommer alltid visa svart bakgrund under uppstarten

Mest läst

 1. Använder du smartklocka eller aktivitetsarmband?
 2. Nubia Red Magic 6 har 165Hz uppdateringsfrekvens och 18GB RAM
 3. Swedroids fyndtipsfredag (v9)
 4. Google Duo har så effektiv komprimering att samtal kan genomföras över klassiskt modem
 5. Nord 2 påstås bli första OnePlus-telefonen med MediaTek-chipp
 6. OnePlus kan lansera fyra produkter samtidigt i mars

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du smartklocka eller aktivitetsarmband?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om