Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Google belönar utvalda användare med Nest Mini

Postat:
07:22 - 2019-12-14
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
Ett flertal Swedroidmedlemmar rapporterar att Google inlett en kampanj som belönar utvalda användare med den smarta högtalaren Google Nest Mini. Användarna får ett mail innehållandes en länk som gör det möjligt att kostnadsfritt beställa en Nest Mini via Google-butiken.
Till de utvalda hör enligt villkoren för kampanjen användare som innehar en aktiv enskild prenumeration, studentprenumeration eller familjeprenumeration på YouTube Premium, Music Premium eller Play Music, med förbehållning för att prenumerationen påbörjades allra senast den 4 december i år. GSuite-användare omfattas ej av kampanjen.

Endast för användare som är betalmedlemmar med enskild prenumeration, studentprenumeration eller familjeprenumeration, som omfattar den ansvariga för hushållet och beroende personer, på YouTube Premium, YouTube Music Premium eller Google Play Musik den 4 december 2019.

Användarna måste vara återkommande eller aktiva medlemmar och får inte ha ett medlemskap som är pausat. Varje kampanjkod är giltig för inlösen av 1 Google Nest Mini. Först till kvarn som gäller, i mån av tillgänglighet. Google förbehåller sig rätten att ändra de här villkoren vid behov.

Erbjudandet måste lösas in före 08.59 CET 24 januari 2020, annars upphör det att gälla.

–Google

I ämnesraden skriver Google ”Här är din Google Nest Mini” och avsändaren är YouTube. Observera att länken med kampanjkoden endast är giltig för en beställning och går ej att dela med andra användare.

Nest Mini som lanserades tillsammans med Pixel 4-telefonerna i oktober kostar för närvarande 649 kr. I jämförelse med föregångaren Home Mini erbjuder Nest Mini bland annat djupare bas och ett fylligare ljud samt är utrustad med ett väggfäste som gör det enklare att placera enheten.

[Specifikationer Nest Mini]

[Via Swedroidforumet]  

Mest kommenterat

 1. Bild på kartongen för Chromecast with Google TV
 2. Fler fotografier på nya Chromecast
 3. Samsung kommer fortsätta med ”Fan Editions” av flaggskepp
 4. Haptisk feedback i mobiler – använder du vibrationsmotorn?
 5. WhatsApp kan få funktion för att skicka bilder som försvinner automatiskt
 6. TicWatch Pro 3 är först ut med Snapdragon Wear 4100

Mest läst

 1. Bilder på fjärrkontrollen för Chromecast med Android TV hittar ut på nätet
 2. Hur stor är din månatliga surf i mobilen?
 3. Sony lanserar Xperia 5 II med 120Hz uppdateringsfrekvens
 4. Bild på kartongen för Chromecast with Google TV
 5. Fler fotografier på nya Chromecast
 6. Apple A14 Bionic är första mobilchippet med 5nm

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du vibrationer/haptisk feedback i mobiler?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om