Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Google lanserar nya Pixel Buds

Postat:
17:19 - 2019-10-15
Skribent:
Hugo
Kommentarer:
Google presenterade idag uppföljaren till de både hyllade och kritiserade Pixel Buds från 2017. Bland nyheterna finner vi större inbyggda batterier och att den senaste generationen Pixel Buds är verkligt trådlös, till skillnad från företrädaren som hade en kort sladd mellan de tu öronsnäckorna.
Google har även helt omarbetat det medföljande trådlöst laddande fodralet, vilket i den första generationen fick en del kritik för att vara för stort och för omständligt att öppna, även om det också rosades för att tack vare den textilklädda ytan kännas bra i handen. Det nya fodralet är precis som konkurrenterna av högblank hårdplast och är mer äggformat än företrädarens hamburgerform.


Fodralets högblanka yta och den nya formen innebär att det blir betydligt enklare att stoppa fodralet ned i fickan, och det nya fodralet är även utformat för att vara enkelt att öppna med en och samma hand, något som inte alltid var fallet med originalmodellen.

Google uppger att Pixel Buds vid kontinuerligt lyssnande har en batteritid på fem timmar, precis som företrädaren. Använder man det inkluderade skalet och dess inbyggda batteri förlängs den totala batteritiden till hela 24 timmar, vilket, återigen, åtminstone på pappret är i princip identiskt med företrädaren.

Butikspremiären sker först i början i nästa år, och prislappen landar i USA på saftiga 179 dollar (motsvarande cirka 1 750 kronor med aktuell växelkurs), 20 dollar mer än originalet från 2017. Färgalternativen är fyra till antalet; vita (”Clearly White”), orange (”Oh So Orange”), ljusgröna (”Quite Mint”) och svarta (”Almost Black”) vilket får ses som en frisk fläkt i en värld där trådlösa hörlurar så ofta är antingen vita eller svarta. Nämnas bör dock att Samsung även erbjuder sina Galaxy Buds i fyra olika färger.
 

Mest kommenterat

 1. Sonys nya flaggskepp Xperia 1 II släpps i USA 24 juli för $1199
 2. Designen för Samsung Galaxy Note 20 enligt rykte
 3. Googles RCS-implementering får sannolikt stöd för kryptering
 4. Webbutik anger att Sony Xperia 1 II blir tillgänglig 16 juni i Sverige [Notis]
 5. Vilket OS hade du helst velat se som ett tredje alternativ på smartphonemarknaden?
 6. OnePlus och Meizu anammar kinesisk motsvarighet till Apple AirDrop

Mest läst

 1. Designen för Samsung Galaxy Note 20 enligt rykte
 2. Vivos nya mobilkamera har kardansk upphängning
 3. Sonys nya flaggskepp Xperia 1 II släpps i USA 24 juli för $1199
 4. Xiaomi Mi Note 10 Lite släpps i Sverige i morgon
 5. OnePlus och Meizu anammar kinesisk motsvarighet till Apple AirDrop
 6. Action Blocks skapar genvägar till kommandon i Google-assistenten

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilket OS hade du helst velat se som ett tredje alternativ på smartphonemarknaden?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey