Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Google lanserar nya Pixel Buds

Postat:
17:19 - 2019-10-15
Skribent:
Hugo
Kommentarer:
Google presenterade idag uppföljaren till de både hyllade och kritiserade Pixel Buds från 2017. Bland nyheterna finner vi större inbyggda batterier och att den senaste generationen Pixel Buds är verkligt trådlös, till skillnad från företrädaren som hade en kort sladd mellan de tu öronsnäckorna.
Google har även helt omarbetat det medföljande trådlöst laddande fodralet, vilket i den första generationen fick en del kritik för att vara för stort och för omständligt att öppna, även om det också rosades för att tack vare den textilklädda ytan kännas bra i handen. Det nya fodralet är precis som konkurrenterna av högblank hårdplast och är mer äggformat än företrädarens hamburgerform.


Fodralets högblanka yta och den nya formen innebär att det blir betydligt enklare att stoppa fodralet ned i fickan, och det nya fodralet är även utformat för att vara enkelt att öppna med en och samma hand, något som inte alltid var fallet med originalmodellen.

Google uppger att Pixel Buds vid kontinuerligt lyssnande har en batteritid på fem timmar, precis som företrädaren. Använder man det inkluderade skalet och dess inbyggda batteri förlängs den totala batteritiden till hela 24 timmar, vilket, återigen, åtminstone på pappret är i princip identiskt med företrädaren.

Butikspremiären sker först i början i nästa år, och prislappen landar i USA på saftiga 179 dollar (motsvarande cirka 1 750 kronor med aktuell växelkurs), 20 dollar mer än originalet från 2017. Färgalternativen är fyra till antalet; vita (”Clearly White”), orange (”Oh So Orange”), ljusgröna (”Quite Mint”) och svarta (”Almost Black”) vilket får ses som en frisk fläkt i en värld där trådlösa hörlurar så ofta är antingen vita eller svarta. Nämnas bör dock att Samsung även erbjuder sina Galaxy Buds i fyra olika färger.
 

Mest kommenterat

 1. Rapport: PostNord kan gå i konkurs utan stöd
 2. Ni som inte byter till en ny telefonmodell vart eller vartannat år – hur upplever ni att era ”gamla” telefoner fungerar?
 3. EU överväger att tvinga alla smartphonetillverkare att använda USB-C
 4. Googles telefon-app kan få funktion för att spela in samtal
 5. BankID kommer släppas för Huaweis app-butik
 6. Google delar med sig av Stadias roadmap för 2020

Mest läst

 1. EU överväger att tvinga alla smartphonetillverkare att använda USB-C
 2. Första fotografierna på Samsung Galaxy S20+
 3. Rapport: PostNord kan gå i konkurs utan stöd
 4. Teknikmagasinet kastar in handduken – ansöker om konkurs
 5. Rykte: Specifikationerna för Samsung Galaxy S20-serien
 6. Så här ser Samsung Galaxy S20 Ultra ut enligt senaste ryktena

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vad anser du är effektivast överlag: textbaserad kommunikation eller samtal?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey