Google lanserar Pixel Buds Pro

Postat:
22:09 - 2022-05-11
Skribent:
| Hugo
Kommentarer:
2

Under dagens stora Google I/O-event passar Google på att presentera sina mest avancerade – och mest kostsamma – True Wireless-hörlurar någonsin, Google Pixel Buds Pro.

Pixel Buds Pro kommer i USA kosta 199 dollar och bjuder bland annat på vad som beskrivs som den mest avancerade aktiva brusreduceringen (ANC) någonsin, i TWS-hörlurar, ett transparensläge, stöd för Bluetooth Multipoint (anslutning till flera olika enheter simultant) samt IPx4-klassificering för resistens mot lättare väta, såsom lätt regn och svett.

Till det yttre följer Pixel Buds Pro ungeför samma estetik och design som tidigare Pixel Buds, men under skalet är Buds Pro från grunden helt nya, från en sexkärnig processor till aktiva öronproppar som via i hörlurarna inbyggda sensorer kan avgöra om trycket i öronkanalen är lagom stort, och justera efter behov, för maximal komfort och optimal brusreducering.

Enligt Google har nya Pixel Buds Pro en batteritid på upp till hela sju timmar kontinuerlig lyssning med ANC aktivt, eller elva timmar utan ANC, och ytterligare 20 timmar genom laddning via det medföljande fodralet. Laddfodralet har fått en IPx2-klassning, vilket gör det stänkresistent men inte mer.

Pixel Buds Pro lanseras för förbeställning i USA den 21 juli med leveransdatum den 28 juli och säljs i färgerna svart, blå, röd och grön. Oklart när de lanseras i andra länder, samt vilka andra länder de planerar att lansera dem i.