Google publicerar oavsiktligt en bild på Pixel 8 Pro

Postat:
10:45 - 2023-08-30
Skribent:
| Eric N
Kommentarer:
6
Pixel 8 via OnLeak

Teknikbloggaren Mishaal Rahman har publicerat ett inlägg på X som innehåller en bild som visar Google Pixel 8 Pro i vitt utförande. Bilden är enligt uppgift hämtad från Google Store, där den under en kort tid gick att se under fliken ”Google Subscriptions & Services”.

Det är inte första gången bilder på Pixel 8 Pro läcker ut på nätet, men det är den första officiella bilden som visar upp telefonen. Bilden matchar tidigare läckor från bland annat OnLeaks och visar att Google gett telefonen en rundare form samt slagit ihop kameramodulerna på bakstycket.

Pixel 8 / Pixel 8 Pro kommer att vara bestyckade med Googles senaste Tensor-chipp – G3 – som väntas prestera upp till 20% bättre än föregående chipp samt vara mer energieffektivt i och med övergången från 5 nm till 4 nm tillverkningsteknik. Den mindre modellen erbjuder sannolikt en 6,1″ stor skärm medan den större erbjuder 6,7″ med en uppdateringsfrekvens om 120 Hz för bägge modeller. Primärkameran sägs få en betydande uppgradering som bygger på en helt ny 64MP-sensor. Instegsmodellerna sägs ha 128GB lagringsutrymme och 12GB LPPDR5 RAM.