Hur mycket tittar du på Youtube om dagen i snitt? [Undersökning]

Postat:
12:17 - 2024-04-17
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
19

Youtube har för vissa blivit den mest använda strömningstjänsten för video. Mängden material på Youtube är förstås större än på alla andra strömningstjänster eftersom vem som helst kan ladda upp videor och starta en kanal (även om kvaliteten varierar kraftigt).

Enligt data från Nielsen är Youtube den största VOD-tjänsten i USA, med Netflix som tvåa. Youtube Premium passerade 100 miljoner prenumeranter i början av året och människor världen över tittar kollektivt över en miljard timmar om dagen bara på TV-appen.

Dagens fråga handlar just om hur mycket vi tittar på Youtube i snitt. Blir det flera timmar om dagen eller knappt något alls? Youtube-appen berättar precis hur mycket vi tittar på tjänsten. Öppna Youtube på telefonen, tryck på profil-bilden nere i högra hörnet och scrolla därefter ned till ”visningstid”.

Den sidan berättar hur mycket vi tittar på Youtube om dagen i snitt, högst upp. Appen visar även hur mycket vi har tittat dag för dag och hur mycket vi kollat på Youtube totalt de senaste sju dagarna.

Hur mycket tittar du på Youtube om dagen i snitt?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...