Kraftfulla mobilen Saygus V2 går nu att förbeställa

Postat:
15:52 - 2015-02-04
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
23

I början av januari presenterade Saygus telefonen V2 som visades upp under CES. Nu accepterar företaget förbeställningar av enheten som sägs levereras om cirka 6-8 veckor. Saygus verkar ha satt in så mycket hårdvara i mobilen som de överhuvudtaget kunnat komma på.

V2 har 64GB lagring, dubbla minneskortsplatser, LTE, 3GB RAM, ett löstagbart 3100mAh-batteri, IR, främre högtalare från Harman Kardon, Qi-laddning, IP-certifiering, Gorilla Glass 4, fingeravtrycksläsare och NFC.

saygus-v2-bild-2

Bakre kameran erbjuder 21MP medan främre kameran har 13MP. Båda kamerorna stödjer optisk bildstabilisering. Skärmen är fem tum stor med 1920 x 1080 pixlar och chippet som driver allt är Snapdragon 801.

För de som förbeställer med kupongkoden ”v2preorder” kostar enheten 4530kr utan hänsyn till eventuella extrakostnader. Tillverkaren verkar leverera till Sverige.

Vi vill dock höja ett varningens ord. Saygus första mobil var avsedd för amerikanska operatören Verizon år 2009 men visades sig bli vaporware. Även om det ser ljusare ut den här gången är en förhandsbokning inte alls lika trygg som för en etablerad tillverkare. Säkrast är att invänta recensioner och först försäkra sig om att mobilen överhuvudtaget når produktion.