LG visar upp funktionerna för flaggskeppet G2 i fyraminutersvideo

Postat:
10:36 - 2013-08-27
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
37

LG har släppt en nästan fyra minuter lång video som visar upp funktionerna i nya flaggskeppet G2, som presenterades den sjunde augusti. Utöver en titt på själva enheten diskuterar klippet även telefonens hårdvaruegenskaper, som en Full HD-upplöst 5,2-tumsskärm, tunna ramar, chippet Snapdragon 800 (4 x 2,26GHz), bakre knappar och att kameran skyddas av safirkristall.

I videon understryker LG även att skärmen kan startas genom att bara dubbeltrycka på den, att det visas en snabbmeny när tillbehör ansluts, att telefonen kan spela ljud i 24bit/192kHz och att det finns ett gästläge som gör att man kan låna ut mobilen tillfälligt utan att någon kan nå ens privata data.

Tillverkaren visar dessutom upp sin multikörningslösning, som LG kallar ”Slide Aside”. Genom att dra med tre fingrar åt höger visas tre appar i form av fönster, vilka sedan kan växlas till eller stängas. Avslutningsvis går klippet igenom telefonens universalfjärrkontroll, LGs egna röstassistent och olika kamerafinesser. De som är nyfikna på LGs kommande toppmodell kan med fördel trycka på play nedan.

Senaste artiklarna om LG G2

→ Se fler artiklar om ämnet