Microsofts senaste Androidapp är hemskärmsersättaren Arrow Launcher

Postat:
14:25 - 2015-07-26
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
21

Microsofts senaste applikation för Android är inget annat än en hemskärmsersättare kallad Arrow Launcher. Appen är fortfarande i ett tidigt skede och Microsoft har släppt Arrow Launcher för ett begränsat antal betatestare.

Du kan begära att få gå med i betagruppen på Google+ för att delta i programmet. Ansökningarna godkänns dock för hand och det är inte säkert att Microsoft letar efter fler betatestare i skrivande stund.

arrow-launcher-1arrow-launcher-6

Hur är då hemskärmsappen upplagd? Arrow Launcher har ett traditionellt genvägsfält längs ner. Högst upp visas ett fält med de senast startade apparna medan mittenfältet innehåller de applikationer du använder mest. Sveper du uppåt från nedersta fältet blottas fler appar samt de senaste kontakterna du kommunicerat med.

Det finns två till skärmar. Vänstra skärmen är en kontaktlista medan högra skärmen helt enkelt är en lista med påminnelser och anteckningar. Applikationslådan är vertikal och bokstavssorterad. De som vill tjuvtesta Arrow Launcher kan ladda hem appen i APK-format.

arrow-launcher-2arrow-launcher-3arrow-launcher-4arrow-launcher-5