Nothings trådlösa hörlurar Ear och Ear A stödjer ChatGPT

Postat:
14:13 - 2024-04-18
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
1

Nothing har idag lanserat de nya trådlösa hörlurarna Ear och Ear A. Vi börjar med Ear A som kostar 1290 kronor i Nothings webbutik och säljs i färgerna svart och gult. Ear A erbjuder aktiv brusreducering (upp till 45dB), 11mm högtalarelement, LDAC, samt upp till 9,5 timmars batteritid eller 42,5 timmar i kombination med fodralet.

Blott tio minuters laddning ska ge 10 timmars batteritid. Hörlurarna kan enligt Nothing vara anslutna till två olika enheter samtidigt, med sömlös växling mellan enheterna. Användare kan välja mellan tre olika nivåer av brusreducering manuellt, eller låta hörlurarna sköta nivån automatiskt. Hörlurarna är IP54-klassade och kan därmed hantera väta.

Nothing Ear är mer premium och kostar 1890 kronor. Hörlurarna har 11mm keramiska högtalarelement och stödjer 24-bitars högupplöst ljud med LDAC och LHDC. Batteritiden är den här gången upp till 8,5 timmar eller 40,5 timmar ihop med fodralet.

Både Ear och Ear A stödjer ChatGPT, så att det går att ställa frågor till ChatGPT och använda chattbotten som en röstassistent ihop med hörlurarna. Finessen är tillgänglig för de som har Phone 2 och kommer snart även släppas för Phone 1 och Phone 2a. Nothings nya hörlurar blir tillgängliga i Sverige 22 april. Mer information finns på Nothings hemsida.