OnePlus 7- samt 7T-ägare: vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
07:14 - 2020-01-28
Skribent:
Hugo
Kommentarer:
67

Det var nu länge sedan vi frågade er läsare om era synpunkter på aktuella telefonmodeller. Vi återtar artikelserien med att be er avhandla OnePlus 7 samt 7T i alla tillgängliga variationer, inklusive Pro.

Då telefoner intensivtestas i recensioner, testkörningar och jämförelser kan många styrkor och svagheter lyftas fram, men något som är i princip omöjligt är för en skribent att svara på hur en telefon står sig i det långa loppet, som en daglig primärtelefon, månad in och månad ut.

Börjar telefonen kanske bli trött efter några månaders användande? Har fabriksåterställningar varit aktuella? Har mjukvaruuppdateringen ställt till med problem eller har de kanske löst en rad problem som tidiga exemplar drogs med? Hur står sig batteritiden något halvår senare?

Frågorna är som alltid många och vi vet att många av er OnePlus 7- 7T-ägare sitter inne på svaren. Ni som har ägt eller använt en OnePlus 7 eller 7T, inklusive Pro-modellerna; vilka är era synpunkter på telefonen? Svagheter? Styrkor? Prisvärdhet?

Dela med er i kommentarerna nedan!