Samsung Galaxy Ring kan lanseras samtidigt som Galaxy Fold 6

Postat:
18:18 - 2023-10-06
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
4
Oura Ring

Sydkoreanska The Elec rapporterar att Samsungs första smartring Galaxy Ring sannolikt kommer lanseras samtidigt som en ny foldable nästa år. Vi vet inte vilken foldable som avses men uppgiften för tankarna till Galaxy Fold 6 och Galaxy Flip 6.

Målet sägs vara att lansera smartringen under tredje kvartalet 2024 (perioden juli–september). Uppgiften krockar med ett tidigare rykte som hävdade att Samsung kan introducera ringen redan i januari. Källan nämner även att Samsung kommer släppa Galaxy Ring i fyra olika storlekar, vilket låter som en begränsad variation jämfört med vanliga ringar.

Genom att ringen sannolikt kan sitta på vilket finger som helst skulle dock fyra olika storlekar kunna räcka för att passa de flesta händer. En smartring erbjuder samma funktionalitet som ett aktivitetsarmband men i ett mindre och lättare format – och utan skärm.

En av de populäraste smartringarna på marknaden idag, Oura Ring, har en batteritid på upp till en vecka. Om jätten Samsung satsar på den här typen av wearable med framgång är det mycket möjligt att produktkategorin får ett allmänt uppsving.

Senaste artiklarna om SAMSUNG GALAXY RING

→ Se fler artiklar om ämnet