Sony söker betatestare till konceptgränssnitt baserat på Android 6.0 Marshmallow

Postat:
13:08 - 2015-10-07
Skribent:
Eric N
Kommentarer:
För ett par månader sedan kunde vi rapportera att Sony inlett ett experiment som gick ut på att testa ett nytt gränssnitt för Android-telefoner. Pilotprogrammet som endast omfattande en sluten grupp om 500 användare verkar ha slagit väl ut då Sony nu vill utöka testprogrammet till att omfatta 10 000 användare. Den nya versionen av konceptmjukvaran baseras dessutom på Android 6.0 Marshmallow till skillnad från tidigare version som var baserad på Android 5.1 Lollipop.
Det nya programmet omfattar endast Sony Xperia Z3 och Z3 Compact-användare i följande länder: Sverige, Danmark, Norge, Island, Finland, Estland, Tyskland, Lettland, Irland, Litauen och Storbritannien. För att delta i programmet behöver användare ladda ned Sonys applikation för ändamålet och registrera sig – eftersom urvalet baseras på först till kvarn gäller det att vara tidigt ute för de som är intresserade. Programmet kommer starta i mitten av oktober.

The software is built on some of the key feedback from our first “Concept for Android” – the users helped us create an experience built on the fundamentals of: prolonged battery life, smooth and fast performance, sleek user interface, Sony apps and experiences and frequent, timely updates. We’ve included all of that here and also hope to road test a few new Sony experiences along the way…

Enligt Sony bygger den nya versionen av konceptmjukvaran bland annat på feedback som inhämtats genom det initiala pilotprogrammet. I fokus står utökad batteritid, förbättrad prestanda i kombination med ett uppfräschat gränssnitt och frekventa samt snabba uppdateringar.

Ovan syns Sonys konceptgränssnitt som det såg ut för ett par månader sedan i samband med utrullningen av den första versionen i det nystartade pilotprogrammet. Av bilderna att döma verkar det som att Sony närmar sig Android så som det ser ut på Googles Nexus-enheter.

Mest kommenterat

 1. USA har en annan meddelande-marknad än övriga världen
 2. Ge oss USB-C för allt [Opinion]
 3. Samsung uppdaterar fler telefoner till Android 12
 4. OnePlus 6 och 6T har nått slutstationen för uppdateringar
 5. Rapport: Alla Iphone 14-modeller har 120Hz, ingen mer Mini
 6. Vi testar strömningstjänsten Paramount Plus

Mest läst

 1. NetOnNet börjar hyra ut hemelektronik
 2. Samsung uppdaterar fler telefoner till Android 12
 3. Rapport: Alla Iphone 14-modeller har 120Hz, ingen mer Mini
 4. Hela Galaxy Tab S8-serien avslöjas – påkostade plattor från Samsung
 5. Ge oss USB-C för allt
 6. USA har en annan meddelande-marknad än övriga världen

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Föredrar du runda eller rektangulära smartklockor?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om