Sony Xperia Z3+-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
00:59 - 2015-10-06
Skribent:
| Hugo
Kommentarer:
37

Sonys Xperia Z3+ har nu funnits på butikshyllorna i ett antal månader. Xperia Z3+ skulle lite elakt kunna betraktas som ett litet mellansteg avsett att fylla ut gluggen innan den nya Xperia Z5-familjen gjorde entré.

Att kalla Z3+ ren utfyllnad är dock inte rättvist – telefonen är i sin egen rätt en väldigt konkurrenskraftig enhet som såväl vad gäller byggkvalité och lyxkänsla som prestanda ger även de bästa konkurrenterna en god match.

Då vi i somras testade Sony Xperia Z3+ konstaterade vi att Sony hade lyckats mycket bra, och vi placerade Xperia Z3+ i samma höga klass som HTC:s utmärkta One M9.

Vi hyllade bland annat den imponerande batteritiden, den finfina skärmen och telefonens lyxiga känsla och byggkvalité, och att den därtill är vatten- och dammresistent var som grädde på moset.

Mindre nöjda var vi med att enheten tenderade att överhetta i samband med tungt kameraanvändande och att enheten – sin förträfflighet till trots – vid lansering helt enkelt var för dyr i relation till konkurrenterna med liknande bestyckning.

När nu ett antal månader har förflutit sedan butikspremiären skulle vi vilja höra från er läsare som äger en Z3+, har ägt en Z3+ eller har använt en Z3+ flitigt vilka era synpunkter är.

Vad missade vi i vår recension? Vad är ni mest nöjda med? Vilka är bristerna? Frågorna är många och ni sitter garanterat inne med svaren.

Kommentarerna här nedan törstar efter er kunskap, men var sakliga och håll diskussionen hövlig och till ämnet.