Vad tycker du om Android 12-uppdateringen för din telefon? [Undersökning]

Postat:
14:23 - 2022-02-07
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
77

Android 12 har varit en ovanligt problemdrabbad uppdatering av operativsystemet. Flera tillverkare, likt Samsung och OnePlus, har tillfälligt ställt in uppdateringar för att åtgärda problem.

Till och med Google har haft bekymmer med Android 12, med fördröjningar av uppdateringar för Pixel 6 och Pixel 6 Pro. En lång artikel på The Verge tillägnas ämnet. Mishaal Rahman spekulerar att en bidragande faktor är att Android 12 är en så pass stor och omvälvande uppdatering.

Enligt Google innebär Android 12 den största designförändringen i systemets historia. I specifikt OnePlus fall beror buggarna sannolikt även på att det är första versionen av OxygenOS som delar grund med Oppo ColorOS, vilket är en stor förändring.

Men det har inte bara varit bekymmer för de som uppdaterat till Android 12, då många uppskattar förändringarna och har fått en förbättrad telefon. Vi undrar nu vad du tycker om uppdateringen till Android 12? Förbättring eller försämring? Rösten kan kompletteras med en kommentar där telefonmodellen anges.

Vad tycker du om Android 12-uppdateringen för din telefon?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Senaste artiklarna om ANDROID 12

→ Se fler artiklar om ämnet