Vinnarna i Swedroids inbjudningstävling för OnePlus 2 korade [Uppdaterad]

Postat:
19:04 - 2015-09-08
Skribent:
| Hugo
Kommentarer:
128

I samarbete med tillverkaren OnePlus kunde Swedroid i slutet av föra månaden utlysa en tävling där tio stycken inbjudningar till att köpa en OnePlus 2 tävlades ut. Att tävla om att få äran att köpa en telefon kan tyckas minst sagt befängt, men då efterfrågan just nu är mycket större än tillgången så är det i skrivande stund få förunnat att kunna köpa en OnePlus 2.

Tävlingen föll väl ut och vi fick in långt över 1 000 bidrag, varav cirka 85% svarade rätt på frågan ”Vad heter OnePlus egenutvecklade gränssnitt?”. Att läsa alla motiveringar för att utse tio vinnare tog sin lilla tid, men vi är nu klara och alla tio vinnare har fått ett gratulationsmail från oss.

Vinnarna är som följer:

Alexander L
Andreas
Andreas B
Gustav G
Hanna L
Hanna O
Markus H
Martin E
S-Inge N

Skarpa matematiker noterar kanske att endast nio stycken vinnare är listade ovan. Detta beror på att en av vinnarna (David S) ännu inte har svarat på bekräftelsemailet. Svar på bekräftelsemailet måste inkomma inom 48 timmar från det att vi skickade ut det, i annat fall går vinsten vidare till nästa person med rätt svar och en bra motivering.

De nio bekräftade vinnarnas e-postadresser kommer skickas in till vår kontakt på OnePlus under tisdagskvällen. Förhoppningsvis skickar OnePlus ut inbjudningarna till vinnarna redan samma dag, eller under morgondagen.

Uppdatering: Alla tio vinnare är nu bekräftade och OnePlus låter meddela att de skickar ut de tio inbjudningarna i morgon onsdag, så håll med fördel koll på era inkorgar samt eventuella skräppostfilter!

Hoppas ni blir nöjda med era OnePlus 2.