Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Apple One lanseras i Sverige [Konkurrensen]

Postat:
18:56 - 2020-10-30
Skribent:
Eric N
Kommentarer:
Apples samlingstjänst One har lanserats i Sverige. Tjänsten som kombinerar Apple Music, TV, Arcade samt iCloud lagringsutrymme i ett abonnemang går att teckna från och med idag och kostar från 155 kr/mån beroende på mängd inkluderat lagringsutrymme.

I det enklaste abonnemanget – Personligt – som kostar 155 kr/mån ingår 50 GB iCloud-utrymme medan 200 GB ingår i abonnemanget Familj, som i sin tur kostar 199 kr/mån. I förhållande till vad det kostat en användare som tecknat var och en av tjänsterna som ingår i respektive paket för sig innebär Personligt en besparing om 71 kr/mån medan användare som byter till Familj sparar 97 kr/mån. Upp till fem användare kan dela på abonnemanget familj medan personligt precis som namnet antyder är begränsat till en användare.

För studenter är Apples One-abonnemang inte nödvändigtvis lika fördelaktiga eftersom Apple inte erbjuder någon studentrabatt i dagsläget. Den samlade kostnaden för iCloud samt Music, TV+ och arcade blir 137 kr /mån (200GB) respektive 117kr /mån (50GB) om tjänsterna som ingår tecknas var för sig med studentrabatt.

I USA finns ett ytterligare paket med namnet ”Premier” som inkluderar tjänsterna News+ samt Fitness+. När eller om paketet lanseras i Sverige återstår att se, men de två tjänsterna News+ samt Fitness+ förväntas lanseras i USA under november.

I jämförelse kostar Google One 19 kr/mån och inkluderar 100 GB lagringsutrymme medan Google Play Pass samt YouTube Premium (inkluderar YouTube Music) kostar 59 kr/mån respektive 119 kr/mån, vilket totalt ger en månadskostnad om 197 kr. För en familj är det möjligt att dela på ett One och Play Pass-abonnemang, medan kostnaden ökar något för YT Premium till 179 kr/mån för Family-abonnemanget, som tillåter upp till fem användare, vilket innebär en samlad månadskostnad om 257 kr.

Apples One-abonnemang kan aktiveras genom att i iOS/IPad OS gå till  AppStore -> Profilbilden -> Prenumerationer för att därefter välja önskat abonnemang.

[Apple One i Swedroid forum]

Mest kommenterat

 1. De som köper Cyberpunk 2077 på Stadia får en Chromecast Ultra och spelkontroll på köpet
 2. Black week har startat – tipsa om de bästa fynden
 3. Google RCS är på väg att få krypterade meddelanden (E2EE)
 4. Kommer Sony återuppliva Compact-serien?
 5. Rykte: Galaxy Z Fold 3 släpps i juni, har kamera under skärmen och S Pen
 6. Realme 7 är en av de minst kostsamma 5G-mobilerna hittills

Mest läst

 1. Kommer du byta från Google Photos?
 2. De som köper Cyberpunk 2077 på Stadia får en Chromecast Ultra och spelkontroll på köpet
 3. Black week har startat – tipsa om de bästa fynden
 4. Test: Google Pixel 5
 5. Senaste Chrome för med sig största prestandaökningen på flera år
 6. Sju nya funktioner som kommer till OnePlus Oxygen OS

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Kommer du byta från Google Photos när gratislagringen upphör?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om