Bilder på runda Motorola Moto 360

Postat:
23:06 - 2014-06-25
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
64

Av de Android Wear-smartklockor som presenterats hittills tycks intresset vara störst för Motorola Moto 360, inte minst på grund av dess runda design som efterliknar ett klassiskt armbandsur. Google har som vana att ge alla besökare på I/O en enhet med sig hem.

När Sundar Pichai berättade att deltagarna antingen får välja mellan en LG G Watch eller en Samsung Gear Live var det ljummen respons och axelryckningar i publiken. När Pichai därefter meddelade att besökarna även kommer få en Motorola Moto 360 när den blir tillgänglig kom jubel.

motorola-moto-360-bild-13

Kanske har Motorola lyckats tilltala skaran som gillar vanliga armbandsur, men dragit sig för smartklockor eftersom de hittills inte sett ut som just klockor. Moto 360 har visats upp under Google I/O och här kommer en samling bilder från The Verge, som känt på enheten.

Fotografierna ger en bättre idé av Moto 360 i verkligheten, då vi tidigare främst sett smartklockan i form av datorgenererade bilder. Skärmen sträcker sig ända ut till kanterna förutom längst ner, där det är en svart rand. Tydligen beror det på att tekniken som får skärmen att vakna till liv sitter där – en designlösning som enligt Motorola inte gick att undvika.

Motorolas Android Wear-klocka kommer släppas senare i sommar, i bästa fall nästa månad.

Senaste artiklarna om MOTOROLA MOTO 360

→ Se fler artiklar om ämnet