En titt på Dbrands läderliknande skinn i vinyl för HTC One M9

Postat:
12:14 - 2015-07-01
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
7

Efter det träliknande skinnet för Xperia Z3 har vi tagit en kort titt på ett skinn från Dbrand som istället försöker efterlikna läder. Det består av ett tunt lager 3M-vinyl som kan sättas över en rad populära toppmodeller som Nexus 6, Samsung Galaxy S6, Sony Xperia Z3 och HTC One M8 och M9.

Vinylen är självhäftande och går att ta bort utan att limrester lämnas kvar. Det är lite krångligare att applicera skinnet för One M9 än för Xperia Z3, då en hårtork bör användas för att hetta upp kanterna så de inte ruckas med tiden.

htc-one-m9-dbrand-vinyl-lader-11

Vinylen är förvånansvärt lik läder till utseendet och påminner faktiskt en del om hur läderbakstycket för LG G4 känns vid beröring. Medan träimitationen är alldeles len och slät har konstlädret en texturerad och något mer greppvänlig yta.

Så kallade ”skinn” skyddar inte från fall lika bra som skal. Men de ökar inte vikten eller yttermåtten nämnvärt och kan vara ett sätt att variera utseendet på mobiler och exempelvis hindra glasbakstycken från att spricka. Tips på andra skinn välkomnas!

htc-one-m9-dbrand-vinyl-lader-10