HTC berättar att företaget har något ”stort” på gång

Tillverkaren arbetar på sin första phablet

Postat:
10:30 - 2013-08-06
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
23

I höst utspelar sig giganternas kamp på mobilmarknaden då Samsung, Sony, och HTC alla kommer släppa påkostade jättetelefoner. Sony var först ut i år att presentera sin megafon (Xperia Z Ultra) och det är bekräftat att Samsung offentliggör Galaxy Note 3 den fjärde september i Berlin innan IFA.

Även den taiwanesiska tillverkaren HTC kommer av allt att döma ge sig in på marknaden för gigantiska mobiler i höst. En enhet vid namn ”One Max” har figurerat i en serie rykten och igår dök den första bilden på telefonen upp.

Nu har HTC publicerat en kort reklamfilm som berättar att företaget har ”stora saker på gång”, vilket med tanke på ryktena om One Max är svårt att inte tolka som en anspelning på en kommande megafon. Det blir en spännande mobilhöst.

HTC kommer släppa sin första bamsemobil, LGs nya flaggskepp G2 presenteras i morgon och på IFA om en knapp månad får vi se Galaxy Note 3 och sannolikt även en ny värsting från Sony. Under årets sista kvartal lär dessutom en ny Nexus-mobil landa på marknaden. Vilken nalle ser ni fram emot mest?

Specifikationerna för HTC One Max enligt rykte:

  • 5,9-tumsskärm med Full HD
  • Qualcomm Snapdragon 800
  • 2GB RAM
  • 3200mAh-batteri