HTC One M8-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
21:19 - 2014-09-14
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
59

HTC släppte för några månader sedan det nya flaggskeppet One – uppföljaren till fjolårets HTC-flaggskepp, även den kallad One. Årets modell har fått tillägget M8 (att jämföra med fjolårsmodellen M7) för att markera att det handlar om en helt ny modell.

Då vi på Swedroid testade HTC One M8 kunde vi inte undgå att bli oerhört imponerade. Där rivalen S5 från Samsung ofta drogs med en enerverande seghet var telefonen från HTC istället blixtsnabb i alla lägen.

Även om One M8 som alla andra telefoner hade en och annan brist och/eller svaghet, exempelvis en batteritid som inte var riktigt så god som vi hade hoppats, så var vi på redaktionen efter testperioden ändå helt eniga om att HTC One M8 var den för tillfället bästa telefonen på den svenska androidmarknaden – före giganter som Samsung Galaxy S5 och Sony Xperia Z2.

Då HTC One M8 nu har funnits ute på den svenska konsumentmarknaden en god stund och har letat sig ner i fickorna på mången Swedroid-besökare vill vi nu höra från er som äger, har ägt eller har använt en One M8 under en längre period vad ni tycker om HTC:s stolthet.

Vad missade vi i vår recension? Håller ni med om våra slutsatser? Vad bör HTC göra bättre nästa gång? Har ni sprungit på buggar och problem? Hur upplever ni batteritiden?

Ordet i kommentarerna nedan är ert, men vad vänliga och håll er till ämnet och var nyanserade och sakliga i kritik. Diskussioner om andra telefonmodeller hänvisar vi till vårt forum.