HTC UK, Samsung UK och LG UK käbblas på Twitter

Postat:
11:38 - 2013-06-08
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
19

Det här har egentligen inget nyhetsvärde (fritt fram att sluta läsa) men kan kanske ändå vara en smula underhållande en lördagsförmiddag. Alla tillverkare i Androidvärlden, och de flesta större företag överhuvudtaget, är aktiva i sociala nätverk som Facebook och Twitter. Det innebär att företagen kan kommunicera offentligt med varandra på ett annat vis än för bara 5-10 år sedan.

Ibland resulterar den möjligheten i humoristiska konversationer och käbbel med glimten i ögat företagen emellan. HTC vann pris i Storbritannien för årets hetaste telefon, varefter de taggade Samsung med gliringen ”Ouch”.

Samsung svarade ett par timmar senare: ”Det är lugnt grabbar, vi hade händerna fulla med tre andra pris vi kammade hem igår kväll. Ni kan behålla den där!”. Det fick HTC att trissa upp ordkriget och svara: ”Det lönade sig äntligen att ni betalade alla de där studenterna för att skriva fejkade recensioner. De kanske borde få löneförhöjning?”. LG UK höll sig utanför gnabbandet men kom med slutklämmen: ”Lugna ner er, raringar! Det är bara en telefon!”.

htc-samsung-lg-twitter-uk