Kommer du skaffa något av vårens flaggskepp? [Undersökning]

Postat:
11:55 - 2015-04-06
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
339

Tre stycken mobilflaggskepp från de stora tillverkarna i Sverige har hittills presenterats i år: HTC One M9 samt två varianter av Galaxy S6. LGs nästa toppmodell G4 står även runt hörnet även om telefonen inte presenterats än. Sony är på gång med Xperia Z4 men den tycks inte komma förrän lite senare i år.

Som vi kunde konstatera i våra test är Galaxy S6, Edge och One M9 alla mycket bra och snabba smarta telefoner. S6-mobilerna har fördel på punkter som skärm och kamera med fingeravtrycksläsare som extra bonus.

samsung-galaxy-s6-s6-edge-test-swedroid-48

One M9 erbjuder en konstruktion helt i aluminium, har gränssnittet Sense 7.0 och virtuella knappar – något vissa föredrar framför Samsungs motsvarigheter. HTCs mobil har även minneskortsplats vilken Samsung prioriterat bort tillsammans med IP-certifieringen.

Alla tre telefonerna ligger på efterkälken jämfört med bästa konkurrensen gällande batteritid, samtidigt som de i regel kan ta sig genom en hel dag på en laddning. Nu är vi nyfikna på om någon av modellerna lockat så pass att det blir köp?

Kommer du skaffa ett av vårens flaggskepp eller är du fortfarande nöjd med den telefon du har? Eller vill du vänta och se vad resten av året har att bjuda på?

Kommer du skaffa något av vårens flaggskepp?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...