Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Nexus 6-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
22:07 - 2015-01-16
Skribent:
Hugo
Kommentarer:
Googles och Motorolas allra senaste Nexus-enhet, sextumsbjässen Nexus 6, har nu varit tillgänglig för svenska konsumenter i ett antal veckor, och vi har sett i våra besöksloggar och på vårt forum att många av våra besökare har köpt ett eget exemplar. Prislappen ligger i skrivande stund på cirka 6 000 kronor och uppåt.
Då vi på Swedroid testade telefonen för ett par månader sedan konstaterade vi att Nexus 6, inte helt oväntat, enligt vår mening är den med marginal bästa telefonen ur Nexus-serien hittills.

Ingen telefon är utan brister, dock, och även Nexus 6 har sina problem, brister och bekymmer. Vi anmärkte bland annat på storleken, bakstyckets utformning som gör att telefonen är hopplös att använda då den”ligger på rygg”, avsaknad av utbytbart batteri, avsaknad av IR-öga och kanske mest frustrerande av allt; att telefonens skärm regelbundet tänds då telefonen ligger i byxfickan, vilket leder till omedvetna skärmtryck som kan resultera i allt från ikoner som flyttas, appas som startas eller till och med att meddelanden sänds och telefonsamtal utförs.

Oavsett hur mycket vi anstränger oss då vi testar telefoner och plattor så kan vi inte på långa vägar mäta oss med den samlade kunskapsbasen som ni, våra läsare, gemensamt besitter. Vi riktar nu därför frågan till er som äger, har ägt eller har använt en Nexus 6 under en längre tid: Vilka är era synpunkter på telefonen? Vad stör ni er på? Vad vill ni ändra på? Är den för stor?

Frågorna är många, och ni sitter inne med svaren. Kommentarerna är era, men var vänliga och håll er till ämnet och glid inte in på längre diskussioner om andra telefonmodeller. För diskussioner om övriga telefonmodeller hänvisar vi till vårt forum.

Mest kommenterat

 1. Hur mycket är du beredd att betala för en telefon idag?
 2. EU anser att Apple bryter mot konkurrenslagstiftningen
 3. Strömningstjänsten Paramount+ nu allmänt tillgänglig
 4. Andra generationens Nest Hub börjar säljas i Sverige
 5. Spotify tillkännager ny design för användares bibliotek
 6. Asus Zenfone 8 är IP68-klassad

Mest läst

 1. Hur mycket är du beredd att betala för en telefon idag?
 2. Strömningstjänsten Paramount+ nu allmänt tillgänglig
 3. EU anser att Apple bryter mot konkurrenslagstiftningen
 4. Google och Samsung skickar ut maj-uppdateringen
 5. OnePlus 6 och 6T får inte Android 11 förrän i höst
 6. Vivaldi för Android kan nu blockera cookie-meddelanden

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur mycket är du beredd att betala för en telefon idag?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om