Samsung Galaxy Note 20/20 Ultra-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
07:14 - 2020-12-06
Skribent:
Hugo
Kommentarer:
26

Samsungs Galaxy Note-serie är en av de allra mest ikoniska modellserierna på Andoridmarknaden och har sedan lanseringen hösten 2011 haft en mycket trogen skara användare som med ett eller några års mellanrum har uppgraderat till den senaste modellen.

Den senaste upplagan, Galaxy Note 20 och Galaxy 20 Ultra, har kommit att bli en av de mest omdebatterade Note-lanseringarna någonsin, både på gott och på ont, och kan enligt obekräftade rykten komma att bli den sista Note-lanseringen någonsin.

Å ena sidan är Note 20 Ultra en hart när kompromisslös telefon där komponent efter komponent är av absolut toppkvalitet, men samtidigt har telefonen fått utstå en hel del kritik för kanske framför allt en svindlande hög prislapp, bristande prestanda i Europa-versionen och den sannolikt mest utstående kameraknölen vi har sett på en modern telefon.

Åsikterna om Galaxy Note 20 och 20 Ultra är delade och vi vill därför fråga er som äger, har ägt eller har använt en Note 20 eller 20 Ultra ingående vilka era synpunkter är. Vad har varit bra? Vad har varit dåligt? Är telefonen värd prislappen? Frågorna är många, och ni sitter inne med svaren.

Kommentarerna nedan är era, men som alltid ber vi er vara sakliga och hålla god ton.