Samsung Galaxy S6/S6 Edge-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
23:39 - 2015-05-09
Skribent:
| Hugo
Kommentarer:
206

Ett antal veckor har nu gått sedan Samsung släppte 2015 års flaggskepp, Galaxy S6 samt S6 Edge, på de svenska butikshyllorna. Prislappen var precis som för konkurrenten HTC One M9 osedvanligt hög, kanske beroende på en svagare krona, och många tycktes anse att ingen telefon var värd så mycket pengar.

Trots den rejält tilltagna prislappen, i dagsläget från cirka 6 800 kronor för S6 och cirka 8 300 kronor för S6 Edge, har vi dock sett att båda två snabbt har blivit tämligen populära telefoner här på Swedroid.

Då vi testade Samsung Galaxy S6 och systermodellen S6 Edge konstaterade vi att Samsung hade lyckats tämligen väl och vi konstaterade att S6 och S6 Edge var de bästa telefonerna vi vid tidpunkten hade testat. Runt hörnet väntar dock LG G4 och det återstår att se om Samsung lyckas sitta kvar på tronen sommaren ut.

Oavsett hur ingående och noggranna vi än försöker vara då vi testar telefoner här på Swedroid så kan vi aldrig på långa vägar matcha den samlade erfarenheten hos er, våra läsare, och med detta i åtanke vill vi i vanlig ordning rikta frågan till er som äger, har ägt eller flitigt har använt en Galaxy S6 eller S6 Edge:

Vilka är era synpunkter på telefonen/telefonerna? Vad saknar ni? Vad tycker ni om byggkvalitén? Är batteritiden så bra som ni hoppats? Saknar ni vattenresistens? Hur är kameran?

Frågorna är många, och vi vet att ni sitter inne med svaren. Dela gärna med er av era synpunkter i kommentarerna här nedan, men vi uppmanar er att hålla er till ämnet. Diskussioner om andra telefonmodeller hänvisas till vårt forum.