Sony Power Cover ger Xperia Z Ultra 3000mAh extra

Postat:
14:19 - 2013-10-15
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
44

En vanlig fördel med en så kallad phablet är kraftfulla batterier som trots gigantisk skärm gör att enheterna får ovanligt bra batteritid. De rejäla yttermåtten tillåter helt enkelt att ett större batteri får plats. Genom särskilda fodral kan batteritiden förlängas ytterligare.

Vi skrev nyss om Power Flip Case för HTC One Max. Det visade sig att även Sony erbjuder ett liknande fodral. Det kallas Power Cover CP12 och kan både skydda och ladda Xperia Z Ultra.

sony-power-cover-1sony-power-cover-2

Om batteriet i Z Ultra är på väg att ta slut är det bara att trycka på en laddningsknapp så fylls batteriet i Ultra på genom fodralet, som har ett eget batteri med hela 3000mAh. Det innebär att fodralets batteri erbjuder samma kapacitet som själva Ultra. Genom en laddningskabel med magnetkoppling (ingår) kan både Xperia Z Ultra och fodralet laddas samtidigt.

sony-power-cover-3

Precis som HTCs fodral för One Max kan Sonys motsvarighet även användas som ställ för enheten. I paketet ingår dessutom en pekpenna i aluminium. Enligt Prisjakt kostar tillbehöret cirka 1000 kronor i skrivande stund. Är det någon som testat Power Cover och vad tycker ni i så fall?

Senaste artiklarna om SONY XPERIA Z ULTRA

→ Se fler artiklar om ämnet