Sony Xperia S (samt Acro S och Xperia SL) erhåller uppdatering [Notis]

Sägs åtgärda laggproblem

Postat:
11:41 - 2013-08-25
Skribent:
| Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
31

Flertalet tips i vår inkorg berättar att Sonys fjolårsflaggskepp Xperia S (uppdatering: gäller även Xperia SL och Acro S) under helgen har börjat erhålla en mjukvaruuppdatering (6.2.B.1.96) av betydande storlek. Uppdateringsfilen mäter enligt uppgift från XperiaGuide.com in på hela 485 MB vilket antyder att det kan vara stora förändringar under huven.

Androidversionen efter uppdatering är fortfarande 4.1.2, men enligt XperiaGuides changelog så har en mängd saker förbättrats – det mesta i form av mindre lagg, mindre batteriförbrukning och en rent allmänt snabbare telefon. En del nya funktioner har även tillkommit, exempelvis att Google Now startas genom långtryck på hemknappen och att dubbeltryck av samma knapp öppnar ”Tidigare appar”.

Vi har dessvärre ingen Xperia S tillgänglig på redaktionen och kan därför inte vare sig bekräfta eller dementera ovanstående. Vi ber därför er Xperia S-ägare som har hunnit taga del av uppdateringen att fylla i med era egna erfarenheter i kommentarerna nedan.