Tävla om tio inbjudningar till att köpa OnePlus 2

Postat:
01:23 - 2015-08-27
Skribent:
| Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
59

Efterföljaren till fjolårets OnePlus One har visat sig lika svår att få tag på som föregångaren. I vanlig ordning är antalet telefoner begränsat och endast de med en inbjudan kan köpa en telefon.

Enligt OnePlus är kösystemet utformat som så att en ny inbjudan skapas för varje telefon som tillverkas. De skapar inte fler inbjudningar än vad det finns telefoner, varför det kan vara minst sagt besvärligt att lägga vantarna på en inbjudan. Inte minst då man kämpar med horder av andra hungriga konsumenter om dessa eftertraktade telefoner.

Vi är därför glada att i samarbete med OnePlus kunna tävla ut tio inbjudningar till att köpa OnePlus 2. För att deltaga svarar ni helt enkelt på frågorna och fyller i kontaktuppgifter i formuläret här nedan.

Tävlingen varar till och med fredagen den fjärde september 2015. Vinnarna utses enväldigt av Swedroid, baserat på rätt svar på frågan och de bästa motiveringarna. Vinnarna kommer sedan kontaktas av Swedroid via e-post, för att kontrollera att den angivna e-postadressen är korrekt och för att upprätta en kontakt med vinnaren.

Vinnarna måste i den här tävlingen inom 48 timmar svara på e-postmeddelandet Swedroid skickar ut, annars går vinsten vidare till nästa tävlingsdeltagare som svarade rätt och gav en bra motivering. Därefter kommer OnePlus skicka ut inbjudningskoderna direkt till de tio av Swedroid bekräftade vinnarna någon gång under vecka 37.

Tänk på att inbjudningarna, efter att de har skickats ut av OnePlus, måste aktiveras inom 24 timmar från dess att de blivit skickade – i annat fall förfaller de – så håll koll på era inkorgar och skräppostfilter. Tänk också på att endast ett bidrag är tillåtet per tävlande.

[expand cid=”125734″/]