Humane AI Pin sågas i tidiga recensioner

Postat:
16:40 - 2024-04-11
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
2
AI Pin

Efter språkmodellernas genombrott har det dykt upp en våg av AI-baserad hårdvara. Två vanliga frågor har varit vad man egentligen ska ha dessa AI-manicker till och varför det behövs separat dedikerad hårdvara, när en app i en telefon skulle kunna göra ungefär samma sak.

Nu har de första recensionerna av AI-manicken Humane AI Pin dykt upp. Engadget skriver att AI Pin är ”lösningen på inga av teknikens problem” och gav enheten betyget 50 av 100. Sajten ger tummen upp för projektorn som projicerar en bild på handflatan, för översättarläget och för designen.

Enligt testet är några av nackdelarna att AI Pin blir varm, att den är opålitlig och långsam, att det projicerade gränssnittet har tröttsam navigering, samt att enheten är dyr och har dålig batteritid. The Verge gav AI Pin en om möjligt ännu mer negativ recension, med devisen ”not even close” och betyget 4/10.

Recensionen menar att AI Pin helt enkelt inte fungerar hälften av tiden, att den är väldigt långsam när den väl fungerar, samt att den saknar för många grundläggande funktioner. Frågan är om den mer hajpade Rabbit R1 lyckas övertyga recensenterna eller om även den AI-manicken sågas senare i år.

Senaste artiklarna om HUMANE AI PIN