Vilken är den bästa respektive sämsta Androidmobil du haft? [Undersökning]

Postat:
19:21 - 2013-08-27
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
332

Många som fastnade för Googles mobilplattform tidigt har säkert betat av ett antal Androidtelefoner vid det här laget. Den första Androidmobilen i Sverige släpptes sommaren 2009 (HTC Magic) och drygt fyra år har nu passerat sedan introduktionen. För vissa entusiaster är att hitta precis rätt mobil en del av intresset, men trots research och läsning av recensioner, användaromdömen, specifikationer och mjukvarufinesser kan det ibland bli fel ändå.

Samtidigt prickar vi i bästa fall även väldigt rätt vissa gånger: telefonen lever upp till, eller kanske rentav passerar, förväntan och ger en ”wow”-känsla. Nu undrar vi vilken den bästa respektive sämsta Androidmobil du haft är?

Med ”bäst” menar vi hur bra du tyckte den var just då – hur mycket du gillade den. Tekniken går fort framåt, så nästan alla nya mobiler idag är på ett vis bättre nu än för ett par år sedan, men vi undrar helt enkelt vilken telefon som imponerade mest under tiden du använde den?

Vilket är istället det minst lyckade köpet? Den där telefonen som kanske såg rätt lovande ut på pappret men ändå blev en besvikelse och inte levde upp till förväntningarna? Eller har du gjort mer eller mindre bra Androidköp varje gång? Lämna gärna en kommentar nedan och berätta!

Fotnot: För de som vill hålla reda på alla sina gamla, aktuella (och eventuellt kommande) Androidenheter föreslår vi funktionen Mina enheter på Androidenheter.se.