Nyheter

Fyndtips: vecka 19

Android får fler inbyggda AI-baserade finesser

14 maj | 16 kommentarer
Enligt Google befinner vi oss just nu i en unik fas under vilken AI omdefinierar vad en telefon kan göra. Google har introducerat en kavalkad av AI-n...

Android Market – Vecka 35

Postat:
20:30 - 30 augusti
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
3

Vecka 35 – more of the same. Android Market tickar vidare i samma takt som förut, en stadig ökning varje vecka och ännu kan vi inte se några tendenser till vare sig avmattning eller en ökad takt. En gissning är att det kommer krävas att ytterligare ett par androidtelefoner letar sig ut på marknaden för att vi skall se en ökning av takten.

Läs vidare: "Android Market – Vecka 35"

Shazam: ”Vilken låt är är det här?” [Tips]

Postat:
16:13 - 29 augusti
Skribent:
| Eric N
Kommentarer:
381

Alla har vi nog vid något tillfälle hört musik på antingen radio, i en film eller varför inte på ett café där man undrat vad för låt som spelas, som mest irriterande är det när man känner igen musiken, men inte kan sätta fingret på vilken artist eller låt det är. Ofta lovar man sig själv att i efterhand ta reda på detta, men när man väl kommit hem har man allt som oftast redan glömt bort det.

Läs vidare: "Shazam: ”Vilken låt är är det här?” [Tips]"

Användarnas marknad

Postat:
13:49 - 26 augusti
Skribent:
| Eric N
Kommentarer:
13

Google har till skillnad från Apple eller Palm ingen kontrollprocess för vad en utvecklare får lägga upp på Android Market innan det blir publicerat, utan man kontrollerar applikationer i efterhand först när Android-användarna själva flaggat en app som olämplig eller destruktiv. Så snart en app blivit flaggad tittar en Google-anställd på den och avgör om utvecklaren bryter mot villkoren samt agerar därefter, något som fram till dagens datum skett vid ett sjuttiotal tillfällen, ca 1% av applikationerna har med andra ord blivit borttagna.

Läs vidare: "Användarnas marknad"

Sida 1741 av 1753